Nederlands (NL) German (DE)

Clinical Nutrition College

De NatuurApotheek organiseert samen met en onder leiding van de arts en bioloog Engelbert Valstar een unieke cursus orthomoleculaire geneeskunde voor artsen, apothekers en therapeuten.

Daarin komen onder meer de beperkingen van de reguliere geneeskunde aan de orde, en natuurlijk welke aanvullingen de orthomoleculaire geneeskunde te bieden heeft. De live cursussen worden verzorgd door diverse experts op dit terrein en vinden plaats in De NatuurApotheek in Simpelveld, daarnaast kunt u ook onze online e-learning volgen.

Live advanced cursus '6 veelvoorkomende kankers'
vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober 2024

In deze nieuwe geavanceerde cursus worden zes veelvoorkomende vormen van kanker behandeld, met aandacht voor zowel reguliere als alternatieve behandelingen gebaseerd op grondig vergelijkend onderzoek. Drs. Engelbert Valstar zal tijdens deze cursus de volgende onderwerpen behandelen:

  • Blaaskanker
  • Prostaatkanker
  • Borstkanker
  • Darmkanker
  • Grootcellig longcarcinoom
  • Kleincellig longcarcinoom

De cursus vindt plaats op vrijdag 11 oktober en zaterdag 12 oktober 2024 in De NatuurApotheek in Simpelveld (Zuid-Limburg).
Voor deze advanced cursus is het niet nodig eerdere cursussen van CNC te hebben gevolgd.

Meer info en aanmelden.

Live cursus 'aandoeningen en interacties'

Voor honderd aandoeningen (m.u.v. kanker) wordt in vijf dagen besproken wat de beste (aanvullende) behandelmogelijkheden zouden kunnen zijn op basis van 'Randomised controlled Clinical Trials' (RCT’s). Er worden ook talrijke zowel positieve als negatieve interacties c.q. wisselwerkingen besproken tussen de aanbevolen orthomoleculaire middelen en reguliere geneesmiddelen. Dat kunnen per middel enkele tot een twintigtal interacties zijn. Deze interacties kunnen in RCT’s bekeken zijn, maar vaker op statistisch lager niveau.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de volgende live cursus zal plaatsvinden. Bezoek de website regelmatig voor updates.
U kunt de cursus 'aandoeningen en interacties' ook als elearning volgen en op elk gewenst moment beginnen.

Meer info of aanmelden voor de online e-learning.

Online e-learning 'aandoeningen en interacties'

U kunt er ook voor kiezen de cursus 'Aandoeningen en Interacties' online te volgen via het speciaal ontwikkelde e-learning systeem. U kiest dan zelf wanneer u begint, handig en praktisch!

Meer info en aanmelden.

 

www.clinicalnutritioncollege.nl