Nederlands (NL) German (DE)

Chinese fytotherapeutica (TCM/TCG)Pas op voor verwarring in formuleland!

Magistrale bereidingen:
 • Droogextracten (Granulaten)
  Onze droogextracten worden volgens strenge kwaliteitsrichtlijnen in Taiwan geproduceerd (hoofdleverancier is Kaiser Pharmaceutical). Onafhankelijke laboratoria  in Taiwan, België en Zwitserland testen al deze extracten op afwezigheid van zware metalen, pesticiden, aflatoxinen en identiteit.
  Ons gamma granulaten is het uitgebreidste van Europa!

 • Vloeibare extracten (Hydrofiel Concentraten = HC)
  Onze vloeibare extracten (Hydrofiel Concentraten=HC) worden in België (Conforma NV, Destelbergen) gemaakt volgens hedendaagse GMP-normen en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole vanaf de aankoop van de ruwe plantendelen en grondstoffen tot en met de eindproducten, die op identiteit, kwaliteit, en afwezigheid van zware metalen en pesticiden gecontroleerd worden.
  Ons gamma hydrofiele concentraten is het uitgebreidste van Europa!

 • Ruwe kruiden (hb)
  De ruwe kruiden die wij voeren komen van farmaceutische groothandels of toeleveringsbedrijven voor farmaceutische groothandels. Ook hier staat kwaliteitsgarantie voorop: alle kruiden zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit en worden in een Europees laboratorium gecontroleerd op identiteit en veiligheid.

 • Tabletten
  Een uitgebreide reeks formules wordt gebracht in de vorm van tabletten of capsules. Tabletten horen in ongeveer 15 - 20 minuten uiteen te zijn gevallen. Ook capsules moeten binnen die tijd hun actieve principes te hebben vrijgegeven voor opname. Overigens kunnen alle andere (ook individuele) formules in capsulevorm worden gebracht. Standaard bevatten onze tabletten en capsules 500mg actieve ingrediënten. De tabletten wegen 600mg, waarvan 100mg vul- en hulpstoffen (cellulose, plantaardig magnesiumstearaat, silica) zijn. 
Algemeen

Zo worden kwaliteit en conformiteit door farmaceutische laboratoria gecontroleerd en verzekerd. Vanuit deze grondstoffen is het mogelijk een heel scala aan toedieningsvormen te maken : capsules (*), tabletten(*), siropen, crèmes, zalven, zetpillen, klysma's, enz. Belangrijk: sommige patiënten kunnen of mogen geen orale toedieningsvorm hebben. Of het is gewenst dat het middel pas voorbij de maag vrijkomt. De NatuurApotheek biedt u in zulke gevallen diverse individuele alternatieven. Vraag het ons gerust. Ook vaginale- en anale toedieningsvormen, shampoos, oog-, oor- en neusdruppels en pleisters zijn mogelijk. 

Specialités

Lijst met specialité merken