Nederlands (NL) German (DE)

ContactformulierWe kunnen voorlopig helaas geen vragen beantwoorden wegens capaciteitsuitdagingen.
We hopen op uw begrip.

Contact

De NatuurApotheek
Weteringweg 14
2641 KM Pijnacker
The Netherlands (NL)

Tel.  +31(0)15-3614477
Fax. +31(0)15-3614455

Openingstijden
Maandag: 9.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.30 uur
Woensdag: 9.00 - 17.30 uur
Donderdag: 9.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

Route

Routebeschrijving


Komende uit Den Haag
U neemt de A12 richting Utrecht, tot u voorbij de afslag Zoetermeer Centrum de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u borden richting Pijnacker. Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.


Komende uit Utrecht
U neemt de A12 richting den Haag, tot u na de afslag Bleiswijk de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u richting Pijnacker. Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.


Komende uit Rotterdam
U volgt de richting Den Haag A13, tot u rechts de afslag Pijnacker tegenkomt. Deze afslag nemen en dan steeds maar rechtdoor , zelfs rechtdoor door het dorp van Pijnacker tot over het spoor en dan links af. Dan bent u er bijna, want dan neemt u de tweede straat rechts. Dit is reeds de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg volgen. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.