Nederlands (NL) German (DE)

Thyrovus

Een gezonde stofwisseling en optimale schildklierfunctie

Algemeen

Stofwisseling en gezond cholesterolniveau

Een minder goed functionerende stofwisseling kan vele gevolgen hebben voor uw lichaam. Denk hierbij aan overgewicht, een lage lichaamstemperatuur/koude handen en voeten, hoofdpijn, slapeloosheid, een droge huid, gezwollen ogen, haarverlies, pijnlijke gewrichten, moeilijk uit bed komen, weinig energie en vele andere symptomen. Vooral bij vrouwen kan dat leiden tot overgewicht.

Rejuvenal ontwikkelde Thyrovus®, een natuurlijke voedingsbron van Ayurvedische afkomst, met een positieve invloed op de lever. De ingrediënten zijn al duizenden jaren in gebruik en derhalve zeer veilig. Het ondersteunt de stofwisseling in haar belangrijke werking.

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de efficiënte omzetting van het schildklierhormoon (thyroxine) te optimaliseren. Hierdoor wordt de stofwisseling gestimuleerd wat goed is voor een gezond energieniveau. Een goedwerkende schildklier is voor zeer veel functies in ons lichaam van belang. Ook de lichaamstemperatuur wordt gecorrigeerd, waardoor koude handen en voeten verminderen. Vaak profiteert de huid van de werking van dit product. Een goedwerkende schildklier helpt osteoporose voorkomen. Bovendien is Thyrovus® bijzonder geschikt om een gezond cholesterolniveau te ondersteunen. Kortom, waarom zou u zich laten ontmoedigen door uw stofwisseling? Thyrovus® ondersteunt op natuurlijke wijze!

Werking

Thyrovus wordt algemeen gebruikt voor een schildklieronderfunctie (hypo) en als natuurlijk middel om een gezond niveau van het cholesterol te bereiken. Het LDL-niveau zal dalen, HDL zal stijgen. Thyrovus is tevens een zeer krachtige anti oxidant met een uitstekende werking op de diverse leverfuncties.

Rejuvenal Thyrovus® is ontworpen voor mensen met hypothyroidisme. Deze personen kunnen een probleem hebben met het omzetten van thyroxine (T4) naar triiodothyronine (T3). De schildklierfunctie en het besturingssysteem zijn complexe systemen binnen het menselijk lichaam, met verschillende vormen van respons en besturing. Niet alle details en functies van dit systeem zijn volledig bekend.

De schildklierhormonen zijn iodothyronines, samenstellingen gevormd door het verbinden van twee geïodineerde tyrosinemoleculen in een etherverbinding. De belangrijkste hormonen zijn de volgende: Thyroxine (T4), Triiodothyronine (T3) en Reverse T3 (rT3). Het niveau van deze hormonen wordt bestuurd door het Thyroid Releasing Hormone (TRH) en het Thyroid Stimulating Hormone (TSH). Al is het een ingewikkeld systeem, het is algemeen geaccepteerd dat het lichaam meer TSH produceert als er niet voldoende T3 beschikbaar is voor het lichaam. De afscheiding van TSH wordt geremd door een hoog serum T4 en T3 niveau. Een hoog TSH niveau kan daarom worden gezien als een teken voor een laag T3 niveau wat het meest effectieve schildklierhormoon is. Als het lichaam niet over voldoende T3 beschikt, zal de hypothalamus meer TRH vrijgeven, dat de hypofyse stimuleert om meer TSH te produceren en vrij te geven.

Dit zal de schildklier stimuleren om meer T4 (en wat meer T3) vrij te geven. T4 is het belangrijkste secretorische product van de schildklier. De voornaamste baan voor de stofwisseling is progressieve deïodinatie. Omdat de schildklier erg weinig T3 afscheidt, wordt 80% van het circulerende T3 geproduceerd door de perifere deïodinatie van T4 in de lever. Als er meer T4 wordt geproduceerd, kan er meer T3 uit de T4 worden geproduceerd. Als de omzetting van T4 naar T3 niet efficiënt plaatsvindt, is er meer T4 nodig.

Thyrovus® is ontworpen om de omzetting van T4 naar T3 te verbeteren. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om dit proces te stimuleren, maar kunnen ook T3 receptoren verbeteren. Na het gebruik van Thyrovus® zal het TSH niveau moeten dalen als indicator van het resultaat. Veel mensen lijden aan symptomen zoals koude handen en voeten, een lage lichaamstemperatuur, gevoeligheid voor kou, een constant rillerig gevoel, hoofdpijn, slapeloosheid, een droge huid, gezwollen ogen, haarverlies, broze nagels, lethargie, slaperigheid, mentale traagheid, spierpijn, gewrichtspijn, constipatie, sufheid, vermoeidheid, chronische ontstekingen, vertraagde reflexen, schorre stem, suizende oren, duizeligheid, afname van geslachtsdrift en een gewichtstoename, die soms niet te beheersen is. Ongeveer 65% van de bevolking van de VS is te zwaar; 27 proces is klinisch zwaarlijvig. Onderzoek wijst erop dat een slecht functionerende schildklier de belangrijkste oorzaak kan zijn van gewichtsproblemen, vooral bij vrouwen.

Uiteraard heeft het in beginsel ook heel veel te maken met verkeerde voeding.