Nederlands (NL) German (DE)

SkinBalm

Natuurlijke balm voor de droge huid. Geen conserveringsmiddelen!

Algemeen

Om de droge of geïrriteerde huid ook van buiten te ondersteunen met 100% natuurlijke producten ontwikkelde Rejuvenal de SkinBalm. Deze crème is een zeer geconcentreerde dag- of nachtcrème. Ze is ook zeer geschikt voor mensen die veel in ruimtes met airconditioning verblijven of tijdens vliegreizen. SkinBalm bevat geen water en geen petroleumproducten die de absorptie van vitale voedingsstoffen tegenhouden.

Uw huid zal de speciale voedingsstoffen uit de SkinBalm opnemen omdat ze overeenkomen met de natuurlijke oliën in een gezonde en jonge huid. Een droge huid door zon, water, airconditioning, droge lucht in vliegtuigen etc, behoort tot het verleden wanneer u SkinBalm gebruikt. Squaleen, dat in kleine hoeveelheden in het menselijk weefsel voorkomt, is een van de hoofdbestanddelen van het talg in onze huid en een natuurlijk smeermiddel. Squaleen is een uitstekende niet vette vochtinbrenger, die de huid meteen zachter laat aanvoelen en beschadiging van de cellen helpt te voorkomen.

Omdat squaleen niet irriteert is het aan te bevelen bij een gevoelige en vlekkerige huid. Ook heeft het een kalmerende werking bij psoriasis of eczeem. Squaleen kan ook worden gebruikt bij droge lippen, bij droog en beschadigd haar (als een hot oil) en ter versterking van broze wimpers.
Jojoba olie wordt verkregen uit de noten van de jojoba boom. De oorspronkelijke inwoners van Amerika gebruikten jojoba olie al eeuwenlang om brand- schaaf- en snijwonden te behandelen. Jojoba olie komt zo sterk overeen met de natuurlijke olie in gezonde menselijke huid (talg) dat het makkelijk wordt geabsorbeerd. Invloeden van buitenaf zoals zon, wind, vervuiling en tijd zorgen voor vermindering van de natuurlijke talg. Jojoba olie vervangt de verloren gegane olie en houdt de huid zacht en soepel. Het is een natuurlijk bestanddeel van de huid. SkinBalm is de beste keuze voor de wat rijpere en droge huid. ook ideaal bij droge lippen.

SkinBalm is de beste keuze voor de wat rijpere en droge huid. Dit product is extreem geconcentreerd. Deze balm is zo geconcentreerd dat hij eerst in de handpalm moet worden warmgemaakt zodat hij daarna perfect smeerbaar is. Mannen gebruiken de Balm na het scheren voor een optimale verzorging van de mogelijke huidirritaties. Eén maal per dag aanbrengen is meer dan voldoende.