Nederlands (NL) German (DE)

PhytoMatrix

Algemeen

Bescherming tegen vrije radicalen en voor een gezond lichaamsgewicht

Antioxidanten zijn in ons lichaam nodig om een teveel aan vrije radicalen te neutraliseren. Deze vrije radicalen kunnen ontstaan door o.a. luchtvervuiling, roken, junkfood, frisdranken en stesssituaties. Het verminderen van vrije radicalen helpt veroudering tegen te gaan en beschermt gezonde cellen en weefsels. PhytoMatrix® is ontwikkeld om dit proces te ondersteunen.

PhytoMatrix® bevat een samenstelling van natuurlijke antioxidanten en vitamines, een mix van plantaardige nutriënten, die het behoud van de algehele gezondheid kan ondersteunen. Daarmee kan het de oxidatie van vaatwanden en cholesterol verminderen. Het ondersteunt ook de gevoeligheid van insuline zodat koolhydraten beter tot energie worden omgezet. Daarmee ondersteunt het een gezond lichaamsgewicht. Het versterkt onze botten en ondersteunt bij gewrichtsirritaties.

PhytoMatrix® samen met OmegaMatrix® zorgt bij iedereen voor een extra ondersteuning van een gezonde huid en een beter geheugen. Het vormt een goede basis voor gezond ouder worden. Geschikt voor iedere leeftijd.