Nederlands (NL) German (DE)

Kan ik de NatuurApotheek vragen een bereiding met spoed te maken en te laten leveren?


Dat is zeker mogelijk. Indien wij uw recept dan vóór 12.00 uur binnen hebben in de apotheek, maken we het recept nog diezelfde werkdag klaar en bieden we het recept ook nog diezelfde werkdag aan aan de pakketdienst, zodat het de eerstvolgende werkdag wordt aangeboden bij de patiënt. Komt het recept na 12.00 uur binnen dan maken we het recept de volgende werkdag voor u klaar en gaat het die werkdag ook mee met de pakketdienst.

Voor deze service rekenen we 10,- euro extra kosten (incl. btw) binnen Nederland. Voor expres bezorging naar het buitenland komt er 25,- euro (incl. btw) bij aan extra personele- en bezorgkosten. De kosten daarvoor komen op rekening van de behandelaar indien het recept of de bestelling van een behandelaar komt (tenzij anders overeengekomen met de betreffende behandelaar). Komt het recept of de bestelling van een patiënt dan komen de extra kosten op rekening van de patiënt.

Wij kunnen niet garanderen dat de pakketdienst de volgende werkdag ook daadwerkelijk het pakket aflevert. Het is goed dat u zich dat realiseert.


< terug naar vragenoverzicht